چیزکیک موزی

شاید تهیه کیک ها و شیرینی هایی که بدون نیاز به فر و تجهیزات مختلف آماده می شن دغدغه بسیاری از افراد باشه. در این قسمت، قصد داریم شما را با روش تهیه یک کیک خوشمزه و البته بسیار آسان و با موادی دردسترس آشنا کنیم. با فارسی لرن و آموزش های نقلی آن همراه باشید.

مواد لازم:1
بیسکوئیت پتی بور: یک بسته

کره: ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ ق غ
پودینگ موز: یک بسته
شیر: ۳ لیوان
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
ژله موز: یک بسته


1 در ابتدا برای تهیه خمیر این کیک، بیسکوئیت ها را در ظرفی ریخته و آنها را پودر کنید.

چیزکیک موزی


2 کره را به پودر بیسکوئیت اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شده و چسبندگی پیدا کند.

چیزکیک موزی


3 داخل ظرف اصلی ای که برای این کیک در نظر گرفته نایلون فریز بیاندازید سپس مواد را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس در یک قابلمه کوچک پودر پودینگ و ژلاتین را باهم مخلوط کنید. سپس سه لیوان شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و مایع را روی شعله قرار دهید و آرام بهم بزنید تا به جوش بیاید. اجازه بدهید به مدت دو یا سه دقیقه بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید.( توجه داشته باشید که مدام مایع را هم بزنید.)


4 کمی صبر می کنیم تا حرارت مواد کم شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا صاف و یکدست شود.

چیزکیک موزی
چیزکیک موزی

5ظرف بیسکوئیت را از یخچال بیرون بیاورید و با چنگال سوراخ هایی را در سطح آن ایجاد کنید.
2179-8

6مایع پودینگ رابه خمیر سفت شده اضافه کنید وبه مدت ۴۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.


7 ژله را طبق دستورالعمل پشت بسته، آماده کنید. مایع ژله را روی مواد قبلی ریخته و به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کاملا ژله بسته شود.



8 در نهایت کیک آماده را از نایلون جدا کرده، درون ظرف تختی گذاشته و برش دهید.

2179-12

 

درباره‌ی سید محمدجواد نیکوکار

سید محمدجواد نیکوکار
فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر، علاقه مند به پروژه های استارت آپ و به شدت به کارآفرینی بخصوص در حوزه آی تی علاقه مند هستم.

حتما ببینید

تزیین اتاق کودک با گوی های نخی

تزیین اتاق کودک با توپک های نخی

بهتر است از هر فرصتی برای پرورش خلاقیت فرزندان خود استفاده کنید.از آنها بخواهید کاردستی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.