چیزکیک موزی

0

شاید تهیه کیک ها و شیرینی هایی که بدون نیاز به فر و تجهیزات مختلف آماده می شن دغدغه بسیاری از افراد باشه. در این قسمت، قصد داریم شما را با روش تهیه یک کیک خوشمزه و البته بسیار آسان و با موادی دردسترس آشنا کنیم. با فارسی لرن و آموزش های نقلی آن همراه باشید.

مواد لازم:1
بیسکوئیت پتی بور: یک بسته

کره: ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ ق غ
پودینگ موز: یک بسته
شیر: ۳ لیوان
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
ژله موز: یک بسته


1 در ابتدا برای تهیه خمیر این کیک، بیسکوئیت ها را در ظرفی ریخته و آنها را پودر کنید.

چیزکیک موزی


2 کره را به پودر بیسکوئیت اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شده و چسبندگی پیدا کند.

چیزکیک موزی


3 داخل ظرف اصلی ای که برای این کیک در نظر گرفته نایلون فریز بیاندازید سپس مواد را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس در یک قابلمه کوچک پودر پودینگ و ژلاتین را باهم مخلوط کنید. سپس سه لیوان شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و مایع را روی شعله قرار دهید و آرام بهم بزنید تا به جوش بیاید. اجازه بدهید به مدت دو یا سه دقیقه بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید.( توجه داشته باشید که مدام مایع را هم بزنید.)


4 کمی صبر می کنیم تا حرارت مواد کم شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا صاف و یکدست شود.

چیزکیک موزی

چیزکیک موزی


5ظرف بیسکوئیت را از یخچال بیرون بیاورید و با چنگال سوراخ هایی را در سطح آن ایجاد کنید.
2179-8

6مایع پودینگ رابه خمیر سفت شده اضافه کنید وبه مدت ۴۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.


7 ژله را طبق دستورالعمل پشت بسته، آماده کنید. مایع ژله را روی مواد قبلی ریخته و به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کاملا ژله بسته شود.



8 در نهایت کیک آماده را از نایلون جدا کرده، درون ظرف تختی گذاشته و برش دهید.

2179-12

 

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

سید محمدجواد نیکوکار

فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر، علاقه مند به پروژه های استارت آپ و به شدت به کارآفرینی بخصوص در حوزه آی تی علاقه مند هستم.

یک نظر دهید


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.