خانه / آخرین آموزش های نقلی / ژله بستنی انار

ژله بستنی انار

تکراری شدن غذاها، خوردنی ها ، بستنی ها و… از مسائلی است که می تواند هر فرد با ذائقه و اهل خوردن را به فردی بی اشتها و بی علاقه به خوردنی ها تبدیل کند. مسلما شما هم با این مشکل مواجه شده اید و خوردن چندین و چند باره یک خوراکی، شما را به خوردن آن بی میل کند.
نگران نباشید! کمی ابتکار و خلاقیت در ساخت دسرهای جدید به کمک تلفیق خوراکی های دور و برمان می تواند این مشکل را حل کند. تلفیق طعم های مختلف حس چشایی شما را قلقلک می دهد تا از خوراکی های عادی و روزمره یک طعم جدید و خلاقانه بسازید.
در این آموزش نحوه تهیه دسر  بوسیله ژله انار و بستنی وانیلی را می آموزیم تا طعمی متفاوت از دسر را احساس کنیم.

مواد لازم:

بستنی وانیلی

ژله انار
دانه انار

1 ژله را آماده کرده در ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید. زمانی که مایع ژله به صورت نیم بند درآمد،مقداری از دانه های انار را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا خود را بگیرد.( میتوان دانه های انار را در ابتدا همراه با مایع ژله نیز اضافه کنید).

2305-2

2 بستنی را مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس به ظرف اضافه کنید. ظرف را مجددا در یخچال قرار دهید تا بستنی سفت شود.

2305-3

درباره‌ی سید محمدجواد نیکوکار

سید محمدجواد نیکوکار
فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر، علاقه مند به پروژه های استارت آپ و به شدت به کارآفرینی بخصوص در حوزه آی تی علاقه مند هستم.

حتما ببینید

تزیین اتاق کودک با گوی های نخی

تزیین اتاق کودک با توپک های نخی

بهتر است از هر فرصتی برای پرورش خلاقیت فرزندان خود استفاده کنید.از آنها بخواهید کاردستی …

2 نظر

  1. انجام پایان نامه پزشکی

    مرسییییییییییییی خیلی خوشمزه به نظر میاد

  2. سلام
    تبلیغات متنی فالو به مدت سه ماه در سایت http://farsilearn.ir می خواستم دارید؟لطفا قیمت رو برام ارسال فرمایید با تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.