ژله بستنی انار

2
تکراری شدن غذاها، خوردنی ها ، بستنی ها و… از مسائلی است که می تواند هر فرد با ذائقه و اهل خوردن را به فردی بی اشتها و بی علاقه به خوردنی ها تبدیل کند. مسلما شما هم با این مشکل مواجه شده اید و خوردن چندین و چند باره یک خوراکی، شما را به خوردن آن بی میل کند.
نگران نباشید! کمی ابتکار و خلاقیت در ساخت دسرهای جدید به کمک تلفیق خوراکی های دور و برمان می تواند این مشکل را حل کند. تلفیق طعم های مختلف حس چشایی شما را قلقلک می دهد تا از خوراکی های عادی و روزمره یک طعم جدید و خلاقانه بسازید.
در این آموزش نحوه تهیه دسر  بوسیله ژله انار و بستنی وانیلی را می آموزیم تا طعمی متفاوت از دسر را احساس کنیم.

مواد لازم:

بستنی وانیلی

ژله انار
دانه انار

1 ژله را آماده کرده در ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید. زمانی که مایع ژله به صورت نیم بند درآمد،مقداری از دانه های انار را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا خود را بگیرد.( میتوان دانه های انار را در ابتدا همراه با مایع ژله نیز اضافه کنید).

2305-2

2 بستنی را مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس به ظرف اضافه کنید. ظرف را مجددا در یخچال قرار دهید تا بستنی سفت شود.

2305-3
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

سید محمدجواد نیکوکار

فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر، علاقه مند به پروژه های استارت آپ و به شدت به کارآفرینی بخصوص در حوزه آی تی علاقه مند هستم.

2 دیدگاه

یک نظر دهید


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.